amy@gidsvoorkids.com

  06 242 14 301

Werkwijze en tarieven

Kennismakingsgesprek:

Tijdens een vrijblijvende telefonische kennismaking luister ik graag naar wat er speelt bij jou en jouw kind. We kijken of er een eerste klik is om een intakegesprek in te plannen.

10 minuten

gratis

Intakegesprek

Na onze telefonische kennismaking stuur ik jullie een intakeformulier die ik graag tijdens het intakegesprek met jullie bespreek. Het intakegesprek is voor het grootste gedeelte zonder het kind. Aan het eind van ons gesprek ontmoet ik hem of haar heel graag. Het liefst bezoek ik jullie thuis in een veilige en vertrouwde omgeving.

90 minuten

€90,-

Coachingsessie

Samen met jullie kind ga ik op ontdekkingsreis. Dit kan in de vertrouwde omgeving bij hem/haar thuis, op school, of in een praktijkruimte. Net wat past en prettig is voor jullie kind. In ongeveer 5 tot 8 sessies probeer ik inzichten te geven en de kwaliteiten die er al zijn te benutten. Na de ontdekkingsreis kunnen jullie verder zonder mij als gids.

60 minuten

€75,-

(Eind)evaluatieNa de laatste sessie volgt een eindevaluatie. Jouw kind laat je graag zien wat er is bereikt en welke inzichten er zijn verkregen. We sluiten het feestelijk af en de reis wordt voortgezet zonder mij.
(Eventueel is er een tussentijdse evaluatie mogelijk als dat nodig is. Maar in principe breng ik geen verslag uit na elke sessie)

30 minuten

€35,-
Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten á 0,19 euro per kilometer.
Verder zijn het gebruik van materialen en reistijd bij de kosten inbegrepen.

Gids voor Kids hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Na elke sessie ontvangt u een factuur per mail. Je kunt een gemaakte afspraak uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren.